Kirgizisztán

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Kirgizisztán

Eladó ingatlan Kirgizisztánban

Kirgizisztán egy robusztus közép-ázsiai ország, amely a Selyemút mentén fekszik, az ősi lakókocsi-útvonalon Kína és a Földközi-tenger között.

Észak-Kazahsztán, Nyugat és Délnyugat Üzbegisztán, délnyugat-Tádzsikisztán és keletre Kína határolja. Fővárosa és legnagyobb városa Bishkek.

A függetlenség előtt Bishkek orosz város volt, orosz etnikai népességének nagy részével. Jelenleg ez az etnikai csoport a város lakosságának körülbelül 20% -át képviseli, ami a függetlenség utáni években bekövetkezett nagy emigrációt tükrözi. Elsősorban a gazdasági bizonytalansággal, nem pedig az etnikai nyugtalanságokkal kapcsolatban sok orosz, akiknek családi vagy szakmai kapcsolatai vannak más posztszovjet köztársaságokkal, Kirgizisztánból kivándorolt.

Ez a migráció nagy mennyiségű ingatlan eladáshoz vezetett Kirgizisztánban és a tőkepiacon, az ingatlanárak ennek megfelelő csökkenésével. Jelenleg a törekvő orosz emigránsok többsége már kilépett más országokban, és azoknak, akik továbbra is kedvezőbb gazdasági kilátásokkal kell szembenézniük. A nagy külső bevándorlások napjai véget értek, így kiküszöbölhetők a súlyos ellátási sokkok, amelyek a kilépés miatt Kirgizisztánban eladható ingatlan-többletből származnak.

Ugyanakkor a tőkébe történő migráció, amint az a fejlődő országokban jellemző, ahol a kisebb városokban kevésbé vannak üzleti lehetőségek, növeli a Bishkekben folyamatosan növekvő lakásigényt.

A gazdasági növekedés megindulásával és a szovjet korszaknál kedvezőbb lakhatást kereső családok számának növekedésével az "euroremont" folyamat gyakoribb. Ez a folyamat magában foglalja a Kirgizisztánban értékesíthető ingatlanokat nyugati vagy dél-koreai eszközökkel és felszerelésekkel, belső vízmelegítőkkel, műanyag vázablakokkal, amelyek jobban tömítenek, mint a szovjet korszak favázai, és egyenletesebb padlózattal rendelkezik, mint a hagyományos parketta vagy az erősen burkolt padlók. Ezek a felújított és továbbfejlesztett apartmanok gyakran vannak a szovjet korszakban lévő társasházakban, nem korszerűsített egységek mellett.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 3311

Eladás Két hálószobás lakás, Kirgizisztán, Aktobe, Aktobe, Side

9,174,250.80HUF
Eladás
Két hálószobás lakás

110 m²
3 hálószobás apartman és a Together szobákat itt talál stílus, elegancia és minőség! A legjobb minõség és design elérése
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB